Een vrije dag om de vrijheid te vieren, dan kan ik natuurlijk mezelf opsluiten in mijn home office en gaan klussen aan mijn project. Of ik kan echt mijn vrijheid gaan vieren en lekker gaan hobby-en. 

Een tijdje geleden ben ik abonnee geworden op het zoom.nl tijdschrift. Ik heb de eerste editie nog niet gekregen, maar ik heb al wel volledige toegang tot de app. Je kan daar oude edities digitaal lezen en je krijgt toegang tot heel veel videomateriaal.

Ik heb een aantal video’s gekeken en voelde me onwijs geïnspireerd. Binnenkort gaan we op vakantie en ik ben  er nog niet helemaal uit welke objectieven ik mee moest nemen, dus ik besloot mijn kitlens van 18-55 mm te gebruiken om te kijken of die geschikt is. 

Qua weer was het een vreemde dag. Ik begon met wat foto’s uit onze 1e verdieping, want de lucht begon al een dramatisch aangezicht te krijgen. Toen het begon met regenen ben ik vervolgens een vaasje gaan fotograferen en wat ringen. Het idee voor de ringen had ik uit een van de zoom.nl video’s. 

Na een hoop regen en tussentijds foto’s bekijken en editen, begon de zon weer te schijnen. Toen heb ik snel weer mijn camera van m’n bureau gegrist om gebruik te maken van de zon en alle natte bloemen en planten. 

Hieronder een selectie van mijn fotografie dagje:

Wat heb jij voor leuks gedaan op 5 mei?