Vreemde ambities

Iedereen heeft de werk gerelateerde ambities, maar heb je ook de ‘als ik rijk ben’ of ‘als ik oud ben’ ambities. Ik heb ontzettend veel ambities, sommige mogelijk haalbaar, andere ronduit belachelijk. Ik wil jullie graag meenemen in mijn poel van ambities. Van welke zeg jij: ‘Go for it Noor!’

  1. Ik wil later als ik oud ben voorleesoma worden. Ik wil dit al vanaf de peuterklas toen ik werd voorgelezen door de voorleesoma. Zij in een grote fauteuil bij het raam, wat kinderen op kussens rond haar voeten. Waarschijnlijk kende ze ieder boekje uit de kast uit haar hoofd, maar toch las ze ze allemaal met plezier voor. Dat is toch fantastisch! Dit wil ik ook!!!
  2. Ik wil later als ik rijk ben een eigen kledinglijn beginnen. Ik weet ook wel dat dit een groot doel is. Je moet er rijk voor zijn, want mijn ontwerpen hebben bizarre coupeuses nodig, die je moet inhuren. En eigenlijk moet je ook best goed zijn in het ontwerpen van kleding en een ingang in the showbizz of modescene is waarschijnlijk ook gewenst. Maar toch, een eigen kledinglijn, waarom zou ik dat niet kunnen?
  3. Als ik 50 ben wil ik mijn haar als Cruela, die van 101 dalmatiërs ja! Is dit een ambitie? Ja, want in mijn ogen ben je een funky 50-er als je dit besluit te doen en ik wil wel graag een funky 50-er zijn.
  4. Ik wil een boek schrijven. Eigenlijk ben ik altijd bezig met het schrijven van een verhaal, maar dit doorzetten tot een boek is nog nooit gelukt. Ooit gaat het me lukken.
  5. Een webguru worden. Inspirerende presentaties geven op web conferenties. Klinkt awesome, dus dat wil ik.
  6. Workshops geven aan noobs. Ik ben goed in uitleggen, dit zou ik best als hobby/job kunnen doen.
  7. Een eigen webbureau beginnen. Een fantastisch webbureau met personeel met een visie. Niet op zoek naar een persoon, die een functie kan bekleden, maar op zoek naar personen niet iets te bieden hebben.
  8. Mijn eigen template internationaal verkopen. Ik hoop dat ik deze in 2015 kan wegstrepen.
  9. Gelukkig en gezond leven.  Het is zo makkelijk om je te laten meeslepen door werk, ambities, stress en sleur. Maar uiteindelijk gaat het om de kleine dingen, dus mijn 9e ambitie is om eens verder te kijken dan dingen die bereikt moeten worden en degene van wie je houdt nog eens een knuffel te geven.

Wat zijn jouw ambities?

2 Comments

  1. Nr. 3 heb ik al bijna, maar ik zorg dat die verkleuring niet zo erg opvalt

Wat vind jij?

© 2020 elle decrit

Theme by Anders NorenUp ↑