Shoplog: primark november 2014

Mijn vriend had deze week weer eens zijn meest oude vest en shirt uit de kast getrokken en toen ik ontdekte dat mijn haar had afgegeven op zijn slaapshirt zei hij: “No, dit is net een nieuw slaapshirt.” ¬†Nieuw betekend hier van voor mijn tijd en we zijn al 7 jaar (!) samen.

Dus heb ik weer een mooi excuus om naar de Primark te gaan voor mijn mannetje, maar natuurlijk ook voor mezelf.

Wat hangt er nu veel moois in de winkel!! Ik raakte niet uit gekeken. Laat ik beginnen met de mannen collectie. Er hangen prachtige mannen jassen en toffe kersttruien. Nu weet ik dat ik daar mijn mannetje niet blij mee zal maken en voor een jas vind ik dat er gepast moet worden. Toch heb ik wat gescoord voor hem.

Bron: eigen foto’s aanwinsten

Maar de dames collectie spant de kroon. Voor de blousjes en truien vrouw, nu is je moment! Onwijze prachtige items. Ook de Disney meisjes kunnen hun hart ophalen. Ikzelf ben een jurken/rokken meisje en owh owh wat hadden ze veel!

Ik bleef maar dingen in mijn primark mand gooien. Ik ben erg blij met mijn veroveringen, vooral de jas is echt een pareltje!!

Bron: foto’s eigen aanwinsten

 

5 Comments

  1. tjonge, lekker wezen shoppen??

  2. Als in werelds verantwoord? Tja, dat vraag ik me af. Ik kom voor de kleding en niet voor het prijskaartje, dus ik zou het niet erg vinden als ze het duurder zouden maken en de mensen die het maken meer krijgen. In de praktijk zie je dat je geld als nog op de verkeerde plek blijft steken. Het is een dilemma, dat ik compenseer met veel vintage kopen.

  3. Op de website van Primark staat een uitgebreide uitleg over de ethiek van het bedrijf. Van eigen de situaties in de fabrieken tot marketing kosten. Interessant om eens door te lezen.

Wat vind jij?

© 2020 elle decrit

Theme by Anders NorenUp ↑