Er is een nieuw hipster drankje in town: pure leaf

In Leiden is het weer feest op het station. De mensen die komen en gaan worden bijna dagelijks verwend met gratis testers. Zo heb ik in de afgelopen weken meerdere 0.0% radlers genuttigd op weg naar huis, een ijsthee zonder prik en een nieuw koekje. Vandaag op de agenda een mega fles Pure leaf van lipton.

Ik kwam er thuis pas achter, dat het een product is van lipton. Het heeft een compleet andere style en het logo is minuscuul afgebeeld in goud(dus niet de normale huisstijl). Lipton wil dit dus anders brengen.

Het is volgens de verpakking 95% real brewed tea met mint smaak en heeft geen ‘artificial flavours’. De verpakking heeft een artsy hipster vibe, maar is dit iets voor de bewust eters en drinkers van tegenwoordig?

Na de eerste slok was ik wel om. Lekker verfrissend, thee met mint, alsof je een koude muntthee of een lauwe mojito drinkt. Niet gek dus. Zou ik het kopen in de winkel? Nee, waarschijnlijk niet. Zou ik het bestellen in een restaurant? Ja, dat kan best lekker zijn en in de bios ook niet onaardig.

Ook proberen? Dagelijks langs Leiden centraal en wie weer staan ze er binnenkort nog eens! Een aanrader om in ieder geval eens te proeven.

UPDATE:

Inmiddels heb ik het eigenlijk al een stuk of 5x in de winkel gekocht, dus daar moet ik toch op terug komen.

Wat vind jij?

© 2021 elle decrit

Theme by Anders NorenUp ↑