BAM, verliefd. Niet op een man, maar op een tas. Het was liefde op het eerste gezicht, maar mijn portemonnee verbiedt de relatie.

De nieuwe collectie van Moschino is geïnspireerd op Barbie. Nu ben ik nooit echt een Barbie-meisje geweest, maar van roze ben ik wel fan.  Toen ik een tas uit de nieuwe collectie zag moest ik meteen terug denken aan toen ik 12 was. Ik maakte toen helemaal de blits met mijn knalroze leren jasje. Dus het was niet alleen liefde, maar ook nog eens nostalgie. Hebben, hebben, hebben was wat ik dacht toe ik ging googlen naar de prijs, totdat er $1600,- stond.

image

Bron: Moschino

Aangezien ik altijd denk ik oplossingen in plaats van problemen, bedacht ik me dat je er misschien wel een DIY project van zou kunnen maken.  Let op: ik heb dit nog niet geprobeerd, maar wie weet.

Je gaat naar Ebay of marktplaats en koopt een leren biker jacket voor kinderen. Het belangrijkste is vervolgens om de voor en achterkant los te halen van elkaar. De voorkant ga je op maat knippen en voeren, dit wordt je klep. Uit het achterpand moet je de voor en achterzijde van de tas kunnen halen. Van de mouwen maak je de ruimte band, rits erin, beugels eraan en dan nog een mooie schouder strap vinden en klaar. Klinkt makkelijk, dus wie weer waag ik me eraan.

 

Bron: Ebay