Morgen is mijn vriend jarig en wat is het toch altijd moeilijk om een cadeau te bedenken. Een paar jaar geleden hebben we dan ook besloten om de verjaardagen als kans te pakken om elkaar te verrassen met een leuke duo activiteit. Lekker uit eten, een concert of een tentoonstelling. Zo hebben we al een aantal leuke dingen gezien en gedaan:

Alexander
Een Nederlands restaurant met een Chinese keuken in Leiden. Goddelijk en verrassend tegelijk. Ook was het iets boven gemiddeld, maar nog steeds erg betaalbaar qua prijs.

Woods
Ook een restaurant in Leiden waar ze de meest fantastische gerechten serveren. Waarschijnlijk kan je het niet allemaal definiƫren, dus dit is voor de avonturier. Er hangt een prijskaartje aan, maar je gaat meer dan voldaan naar huis.

Fyra
Een restaurant in Amsterdam, waar destijds een vriend van ons de sterren van de hemel kookte. Van etenstijd tot na middernacht genieten van allerlei culinaire hoogstandjes.

Tai Wu
HET Chinese restaurant van Rotterdam, wat ons betreft. Wat is het daar altijd lekker dineren. Vooral de pekingeend met flensje en saus is om je vingers bij af te likken.

Space expo
We zijn dit jaar samen naar de space expo in de jaarbeurs geweest. Ontzettend leuk en leerzaam. Soms is iets informatiefs net wat je nodig hebt.

Splendid
Splendid is een Haagse band die we bezochten in Bitterzoet in Amsterdam. Wat een fantastische sfeer is er altijd bij hun optredens en de zanger, Wow, wat een stem!!

Ondanks al onze leuke activiteiten de laatste paar jaren had meneer dit jaar echt iets nodig, dus heb ik dat natuurlijk voor hem gekocht en hebben we de keet morgen vol met mensen in plaats van ons avondje uit.

Voor wat cadeau inspiratie heb ik nog wat leuke mannen cadeau’s opgesnord, voor als je net als ik (als het op mannen cadeau’s aankomt) inspiratieloos bent.

Bron: Etsy

Heb je nog tips voor leuke mannen cadeau’s of leuke tips voor een activiteit must do? Laat het dan weten in de comments.