5 Redenen waarom zwangere vrouwen aan hun buik zitten

Toen ik nog een onwetende kinderloze twintiger was zag ik wel eens een zwangere vrouw lopen en het viel me op dat zij vaak aan hun buik zitten. Nu ben ikzelf zwanger van mijn tweede en vind ik het tijd om te eens te vertellen om welke redenen zwangere vrouwen aan hun buik zitten.

Continue reading

Mijn bevalling beviel wel

Inmiddels is onze kleine meid al 3 weken bij ons. Het is nu al moeilijk voor te stellen dat ze er ooit niet bij was. Je raakt snel gewend aan het van 2 naar 3 principe als je die bijzondere band ervaart.
Continue reading

Zwanger? Doneer dan!

Zwanger zijn of worden is iets dat ik nooit als iets vanzelfsprekends heb gezien. Toen mijn man en ik besloten, dat wij een gezinnetje wilden stichten was ik toch best een beetje zenuwachtig. Het spookt toch door je hoofd, zouden wij samen wel een kindje kunnen krijgen? 

Continue reading

Het smaakt naar nootjes, maar dan met pootjes.

Vegetariër, veganist of alleseter. Je hebt veel smaken tegenwoordig. Sommige mensen zijn als trend glutenvrij gaan eten of bergen superfoods naar binnen aan het werken.

Continue reading

Genieten van pech

Soms heb je gewoon pech. Ikzelf kan daar nooit zo mee zitten en probeer er altijd maar het beste van te maken. 

Continue reading

Orde

Soms is het enige wat je nodig hebt een opgeruimde kast. Al een tijdje zat ik me te ergeren aan kleding in mijn kast. 

Continue reading

Artist: Blazing Dutchman Gaming

Even totaal wat anders, dan er normaal op Elle Decrit verschijnt. Dit keer in de artist sectie: Blazing Dutchman Gaming. Sinds vandaag is mijn broertje namelijk begonnen met game commenting op YouTube.

Continue reading

Instagram: juli / augustus

Sinds kort ben ik mijn instagram weer gaan gebruiken. Ik zal borden maken met inspiratie, maar zal af en toe ook een instagram capture uploaden van mijn eigen belevenissen.

Continue reading

Trouwen: DIY decoratie

Onze bruiloft komt steeds dichterbij, maar toch voelt het nog best ver weg. Toch zit ik echt in een weddingvibe. Doordat er zoveel geregeld moet worden popt er toch van alles op in je hoofd op vreemde momenten. 

Continue reading

Trouwen: de locatie

Een geschikte trouwlocatie vinden is waarschijnlijk een van de eerste dingen, waaraan een bruidspaar denkt na het aanzoek. Stel je voor dat je droomlocatie net voor je neus weg wordt gekaapt.

Continue reading

« Older posts

© 2021 elle decrit

Theme by Anders NorenUp ↑